Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate

Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate

Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, iar Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate.

Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
Sursa foto: Getty Images/eclipse_images
de Georgiana Adam    |    03 Mai 2024   •   15:00

Horoscop 4 mai 2024 pentru Berbec

Este o zi perfectă pentru a porni într-o nouă direcție. Poate fi orice, de la o nouă poveste de dragoste, până la o decizie la locul de muncă, care duce la o nouă cale în carieră. Ești suficient de încrezător pentru a reuși aproape orice.

Horoscop 4 mai 2024 pentru Taur

Încearcă să nu te implici prea mult în decizii importante astăzi. Trebuie să meditezi până când vei fi sigur, iar asta ar putea dura mult timp! Dacă cineva îți suflă în ceafă, spune-i să aștepte.

Horoscop 4 mai 2024 pentru Gemeni

Ești angrenat astăzi într-un grup mare, poate online sau chiar imaginar. Capacitatea ta de a alege cel mai bun sfat (oricât de involuntar ar fi) din gânduri aleatorii este epică! 

Horoscop 4 mai 2024 pentru Rac

Trebuie să te asiguri că îți ții gândurile pentru tine astăzi, deși ai putea dori să vociferezi și să încerci să îi faci pe oamenii tăi să vadă nedreptatea. Timpul este de partea ta.

Horoscop 4 mai 2024 pentru Leu

Ești în starea de spirit potrivită pentru educație și o poți lua aproape de oriunde! Această energie mentală optimă este perfectă pentru a absorbi informații noi și pentru a le pune cap la cap.

Horoscop 4 mai 2024 pentru Fecioară

Situația ciudată care a început să bolborosească în ultimele zile dă în clocot astăzi, dar asta înseamnă doar că ești gata să decizi ce este mai bine pentru tine. Ar trebui să fie destul de evident.

Horoscop 4 mai 2024 pentru Balanță

Viața ta amoroasă este aproape sigur în plină desfășurare, dar nu este totul! Viața ta socială este pe deplin angajată, iar oamenii din viața ta sunt mai interesați să iasă cu tine.

Horoscop 4 mai 2024 pentru Scorpion

Este una dintre acele zile în care îți dai seama că lucrurile o iau razna și se poate manifesta în organismul tău. Ai mai multă grijă de sănătatea ta și asigură-te că ai totul sub control.

Horoscop 4 mai 2024 pentru  Săgetător

Poate că te joci cu prietenii sau colegii de serviciu, dar toată lumea a semnat și a fost de acord cu regulile. Este un moment bun pentru a-i pune să discute despre lucruri. Orice este posibil!

Horoscop 4 mai 2024 pentru Capricorn

Cineva te liniștește cu privire la viitor. Poate fi vorba de un partener romantic care te anunță că este implicat pe termen lung sau poate că șeful tău te anunță că proiectul tău este în desfășurare.

Horoscop 4 mai 2024 pentru Vărsător

Nu este momentul pentru plângeri formale. Trebuie să îți lucrezi conexiunile și să te asiguri că faci tot posibilul să menții flacăra vie.

Horoscop 4 mai 2024 pentru Pești

Te simți puțin încețoșat astăzi, dar asta ar putea însemna doar că nimic nu este la fel de clar ca de obicei. Cineva ar putea fi frustrat de tine, așa că pregătește-te pentru o tiradă dacă îl prinzi la momentul nepotrivit.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close